You are here

FUNGI LAND doo

Mesto: 
Address: 
Dimitrija Tucovića 58.
Brendovi: 

Kada hobi postane profesija, više od dve decenije, to je poslovna karijera osnivaca Fungi Land—Dragana Ristica.
Sve je pocelo prvom prodajom izradjenog miceliuma šampinjona 1983 godine, gde se ova godina uzima za pocetak delovanja.
Ljubav prema gljivama narasla je do ozbiljnog poslovanja krajem 80-ih , tada Ristic Laboratory . Prvi profesionalac u ex Jugoslaviji kao i sada u Srbiji. Interesantno je da je prva registracija poslovanja nastala 1988 god. sa velikim poteškocama iz razloga da zakonodavac nije predvideo takvu delatnost. Eto i do danas ljubav prema pecurkama, gljivama, traje sa istom strašcu, dok je posao ono što se mora.
Zadnjih godina istraživanja su usmerena prema medicinskim i nekim egzoticnim gljivama. Izazovi te vrste su skoro potpuno okupirale Fungi Land. Što je teže sve je zanimljivije. Nastavicemo da donosimo novine kako što se tice uzgoja gljiva , tako i izrade preparata od gljiva sa snažnim pozitivnim lekovitim efektima na naše zdravlje .
Sve intezivnija istraživanja lekovith vrednosti gljiva je dovelo po ko zna koji put do tradicionalne medicine drevne Kine. To je dobro mesto za nastavak ozbiljnog istraživanja o medicinskim efektima gljiva na zdravlje coveka. Puno toga se znalo ali glavne stvari o ovoj temi ce tek biti predmet diskusije najvecih umova medicine.